Регион

Спипаха 146 грама трева и контрабандни цигари

Полиция, архивВчера при полицейска операция по линия на широкообхватния контрол, димитровградските полицаи са спрели за проверка лек автомобил Дачия, щофиран от 37-годишен хасковлия.

Полицаите са разполагали със сигнал, че същият превозва наркотични вещества. Под седалката на водача е открита торбичка, съдържаща зелена листна маса с тегло 100 грама, реагираща при полеви наркотест на канабис. Последвала е проверка в къща, обитавана от хасковлията на улица „Лонгоза“ в Димитровград, където в дворно място са намерени посадени 6 растения от вида на конопа с височина около 2,5 метра, също реагиращи на канабис. В обитавано от мъжа жилище в Хасково е открита метална кутия с торба, в която е имало още 35 грама от същото наркотично вещество. Канабисът и растенията са иззети с протоколи за доброволно предаване, а мъжът е задържан до 24 часа по образуваното бързо производство.

11,7 грама марихуана иззеха свиленградските полицаи. Те са проверили 42-годишен любимчанин, от който е иззета дрогата, чийто произход е доказан с полеви наркотест. Мъжът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

1400 къса цигари от различни марки без бандерол, 5 кг. нарязан тютюн и 1390 къса саморъчно свити цигари иззеха икономическите полицаи. Безакцизните папироси са конфискувани от частен дом на улица „Република“ в Хасково, обитаван от 70-годишен мъж от града и от 46-годишната му снаха. Цигарите и тютюна са иззети с протокол по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button