Регион

Голф блъсна 48-годишна пешеходка в Хасково

Полиция, архив48-годишна пешеходка е пострадала в пътен инцидент, съобщават от пресслужбата на полицията.

Катастрофата е станала вчера в 18,40 часа на кръстовището на булевардите „Съединение“ и „България“ в Хасково. 63-годишен водач на лек авточобил Фолксваген Голф не е пропуснал преминаващата път с предимство пешеходка на пешеходна пътека, която е била обозначена с пътна маркировка и на работещ зелен сигнал за пешеходци. От удара, жената е с комоцио в неврохирургия на МБАЛ „Хасково“ без опасност за живота. На шофьора е съставен акт.

Отнето предимство е причинило катастрофа вчера в Свиленград. В 16,45 часа на кръстовището на булевард „България“ и площад „14 март“, 37-годишен велосипедист не е спазил пътен знак Б1, отнел е предимството на движещ се по булеварда лек автомобил Ситроен с водач 27-годишна свиленградчанка, вследствие на което е последвал удар. Пострадал е велосипедиста, който е с контузни рани, прегледан и освободен за домашно лечение.

Без опасност за живота са двама братя след произшествие. Вчера в 17,10 часа на четвъртокласен път в посока село Белица – Любимец, 30-годишен водач от Свиленград на лек автомобил Тойота е пътувал с 30-годишния си брат. На ляв завой е загубил контрол, навлязъл е в насрещната лента и се е преобърнал в отводнителна канавка. От удара, водачът е с разкъсно-контузна рана на лява ръка и контузия на десен крак, а брат му е със счупена дясна ключица.

2 бързи производства срещу пияни водачи са образувани в РУП-Ивайловград и Димитровград. В ивайловградския арест е задържан 52-годишен мъж от града, хванат с 2,03 промила. В димитровградския арест за същото нарушение е 40-годишен жител на село Динево, заловен с 1,3 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button