Регион

Димитровград отличи талантливите си деца навръх празника

ПразникТалантливи деца с постижения в областта на науката и спорта бяха отличени навръх 67-ия рожден ден на Димитровград.

Те получиха грамота и букет на сцената на пл. „България“ от кмета Иво Димов.

ПразникТържествата започнаха с церемония по издигането на националното знаме и изпълнение на представителния хор на града. Димитровградчани бяха поздравени от замобластния управител Иван Станчев, кмета Иво Димов, председателя на общинския съвет Стефан Димитров, председателя на Държавната агенция за закрила на детето Ева Жечева и почетния гражданин на Димитровград – поетът Кръстьо Кръстев. Приветствия отправиха и представители от делегациите на побратимените градове.

За празника имаше голяма торта и пищна заря.

Концерт на централната сцена изнесе група „Фондацията“ – Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов, Венко Поромански.

 

 Празник Празник 
 Празник  Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.09.2014 10:30 10:30

Браво Иво,браво Димов нека си със средно образование.Хасковския Герги само бара лява ръка десен джоб и накрая лайна и помия…

Back to top button