Спорт

„Хасково“ с шеста загуба след 0:2 в Ловеч

ИлюстрацияФутболистите на „Хасково 2009“ инкасираха шеста загуба от началото на шампионата в „А“ група след като в 8-ия кръг паднаха като гости на „Литекс“ (Ловеч) с 0:2.
Головете бяха вкарани само за 5 минути в края на първата част, когато се разписаха Кристиан Малинов и Уилмар Джордан.
 
Ловчанлии бяха по-активният отбор и имаха още изгодни положения за гол.
 
Срещата за „Хасково“ започнаха: Боян Пейков, Иван Скерлев, Костадин Ничев, Николай Димитров, Кирчо Крумов, Васил Велев, Мартин Райнов, Галин Димов, Джихат Кямил, Дончо Атанасов, Деян Лозев. След почивката в игра се появиха Недялко Хубенов, Емил Ангелов и Митко Плахов на мястото на Кямил, Райнов и Велев.
 
„Хасково“ остава на последното 12-ото място във временното класиране с 4 т. В деветия кръг „червено-белите“ приемат „Левски“ (София). Срещата е на 20 септември от 16.45 часа и ще се предава директно по „Диема“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo fenove na HASKOVO!!!!!
mnogo fenove na HASKOVO!!!!!
14.09.2014 21:22 21:22

haskovo,ne gubete k*rag,napred,gore glavite!!!!!uspeh sreshtu leskito ot geirena!!!!!neka vsi4ki ISTINSKI HASKOVLII podkrepim mom4etata i otbora i napalnim stadiona na 20 sept-sabota ot 16.454asa!!!!!samo HASKOVOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button