Хасково

Контрабандист заряза микробус с цигари без бандерол

Цигари, илюстрация12 600 къса цигари без бандерол е открил автопатрул в Хасково. Още 11 180 къса са конфискувани в Харманли.

През почивните дни при патрулиране по улица „Могила” в областния град униформените полицаи са видели срещу тях да се движи микробус Форд. Когато били забелязани от водача на колата, последвало рязко завиване по черен път между къщите, където минута по-късно е намерена изоставена отключена.

При огледа се е установило, че между седалките са оставени 12 600 къса цигари без бандерол, а собственик на колата е 39-годишен хасковлия. В разговор с него, същият заявил, че микробусът се е шофирал от 62-годишният му баща. Цигарите от различни марки са иззети с протокол.

11 180 къса безакцизни цигари са конфискували харманлийските полицаи. Те са проверили търговски обект на улица „Тракийска” в града, където са открити цигарите от различни марки без бандерол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button