Регион

Биха кмета на Добрич след скандал заради камион

Марин Маринов, архивКметът на димитровградското с. Добрич Марин Маринов е бил бит в събота вечерта след скандал за преминаващ камион.

Около 19 часа Маринов бил на курбан в манастира край Добрич. Той забелязал минаващ по пътя камион и решил да го спре. „Част от асфалта беше отнесен от дъждовете и аз не исках този камион да минава от там. Казах на шофьора да обръща. Той позвъни на шефа си, който е кооператор в селото“, разказа за Haskovo.info кметът на Добрич.

След малко там пристигнал кооператорът и скандала се разразил с още по-голяма сила. Започнало спречкване. „Отбегнах първите удари, но ме е закачил в главата и паднах на земята. На помощ дойде мой приятел, но смътно помня, че и двамата отнесохме удари с дърво“, допълни Маринов.

От пресслужбата на полиция съобщиха за Haskovo.info, че по случая е образувана преписка по доклада на автопатрула, пристигнал на място. Днес все още не беше постъпила жалба от Маринов.

Пострадалият обясни, че сега се консултира с адвокатите си след което ще подаде жалба и ще съди биячите си. Той вече си е изкарал медицинско от съдебна медицина в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
999888676
999888676
16.09.2014 8:33 8:33

МАЛКО СА ГО БИЛИ. ЗАСЛУЖАВА ПОВЕЧЕ СЕЛСКОТО КМЕТЧЕ ОТ ГЕРБ

Ivan Ivanov
Ivan Ivanov
16.09.2014 15:43 15:43

Изобщо не се учудвам. Този е луд, и като пийне се мисли за Бог.

Идин ут Добрич
Идин ут Добрич
18.09.2014 15:36 15:36

Само лъбутя го опрая то бондрук,лъбуть и пак лъбуть.Ебах гу в кмета,меше мръсну да гу бъхтът секи день няма да збъркът яа…

Back to top button