Хасково

Майка на 3 деца започна първи курс в Медицинския

МедицинскиРосица Чопаринова, която е майка на три деца – Таня, Стояна и Никола, започна днес в първи курс за медсестра в Медицинския филиал на Тракийския университет.

При откриването на академичната година хасковлийката отправи и приветствие от името на първокурсниците.

Сред официалните гости на събитието бяха проф. Иван Въшин, замректор по учебната дейност на университета, доц. Мария Фъртунова – директор на Дирекция „Висше образование“ в Министерството на образованието и науката, доц. Добри Ярков, помощник ректор на Тракийския, директорът на филиала проф. Коста Костов, главната медсестра на МБАЛ „Хасково“ Славея Славова и главната медсестра на СБАЛО-Хасково Василка Христова.

След официалната церемония, която приключи с изпълнения на формацията „Тракийско цвете“ към филиала и певецът Тодор Кожухаров бе открита новата модерна зала с 80 места „Флорънс Найтингейл“.

И тази година първокурсниците са 50 в специалност медсестра и 30 – акушерки. Общо студентите са над 300.

Медицински  Медицински 
 Медицински  Медицински
 Медицински  Медицински
 Медицински  Медицински
 Медицински  Медицински

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
dragieva
dragieva
15.09.2014 18:49 18:49

i kakvo kato e maika na 3 deca az sam parvi k*rs i vsichkite mi kolegi sa na po 40 gidini.

kolejka
kolejka
15.09.2014 21:07 21:07

ооооооооооХ божеее…

отразената
отразената
16.09.2014 8:27 8:27

Да съгласна съм ,че това не е нищо особено. За тези ,които се издразниха искрено съжалявам.Не съм искала да ме отразяват просто им се е сторило интересно.

mari
mari
16.09.2014 10:50 10:50

ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ СТИМУЛИРАТ МАЙКИТЕ С ТРИ И ПОВЕЧЕ ДЕЦА. А ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ Е С УСПЕХ 6.ОО. ТОВА СЕ СРЕЩА РЯДКО, ЗАТОВА РЪКОВОДСТВОТО НА МЕД.ФИЛИАЛ ХАСКОВО Е РЕШИЛО ТАКА ДА ПРЕДСТАВИ СТУДЕНТКАТА ОТ 1ВИ К*РС ДА ПРОЧЕТЕ ПРИВЕТСТВИЕТО. А ВИЕ, ДЕТО СТЕ НЕДОВОЛНИ, ИДЕТЕ СИ НАПРАВЕТЕ СНИМКА ПРИ СТАТУЯТА НА ,,ЗАВИСТТА“ В ЦЕНТЪРА НА ХАСКОВО!!!!!

Диана
Диана
16.09.2014 11:20 11:20

Точно така, браво на жената! Успех!

Back to top button