Делян Добрев предложи помощ на наводненото село Сусам

ГЕРБКандидатите за народни представители на ГЕРБ предложиха помощ на село Сусам, в което 12 къщи са били наводнени тази нощ. Водачът на листата Делян Добрев и колегите му посетиха селото тази сутрин.

Тази нощ реката в Сусам е излязла от коритото си и водата е навлязла в дворовете на 12 къщи, има наводнени мазета и удавени животни. Кметът на селото Кирил Христозов е евакуирал превантивно стопаните на къщите, които са в близост до дерето.

Веднага щом разбрах за критичната ситуация, отидох да се видя с хората, за да разбера от какво имат нужда и как можем да им помогнем“ каза Делян Добрев.

Всички се обединиха около становището, че най-важното е да се почисти коритото на реката, което не може да поеме водите на реката след изпускане на преливника на язовира.

Само преди дни кандидатите за депутати на ГЕРБ помогнаха за възстановяването на наводненото село Странско, където изчистиха пострадалите от наводненията къщи.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 ГЕРБ  ГЕРБ

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button