Стефан Димитров: България има нужда от реформи, ние можем да ги направим

Стефан ДимитровБългария има остра нужда от реформи в много области и ние можем да ги направим. Това заяви на среща с представители на синдикатите вторият в листата на Реформаторския блок за Хасково Стефан Димитров.

Политиците много обещават и много забравят, а трябва да се работи за България, каза Димитров и допълни, че за съжаление през последните години политиката дели посоките на развитие според личните интереси на участниците в нея, а това не трябва да е така.

Стефан ДимитровСлед 2001 година в България реформи почти не се случват, а трябва. Те са особено нужни в държавната администрация, каза още Стефан Димитров. Според него през последните години единствените нови работни места са откривани именно в администрацията, за да се отчита дейност.

Стефан ДимитровДимитров посочи част от приоритетите на Реформаторския блок. Сред тях са повишаване на доходите и осигуряването на сигурност и достоен живот за хората. Държавата трябва да подава ръка на бизнеса, вместо да го товари с административни тежести, посочи Стефан Димитров. Важна цел за реформаторите е и подобряването на образованието в България и то не само средното, а и началното и висшето.

Вторият в листата на Реформаторския блок ще се бори и за професионализъм в управлението на държавата, защото е крайно време да престанат назначенията с връзки и по познанства и да се върши работа.

За Стефан Димитров може да се гласува с позиция 7 в бютетината и избран №2 в колоната с преференциален вот.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button