Любопитно

Ралица от Хасково обра овациите на модната седмица в Лондон

МодаХасковлийката Ралица Калоянова достигна един от върховете в модата и сбъдна една своя мечта с участието си в „Lоndon Fashion Week“.

Мода„Ходих на кастинги, дефилирах, показах си портфолиото и ужасно много ме харесаха. Така ме избраха да участвам в ревюто за „Lоndon Fashion Week“, разказа за Haskovo.info високата 180 см манекенка.

Студентката в специалност „Психология и социология“ в университета в Брайтън сподели, че първоначално идеята била първото ревю да е във „Fashion scout“, а другите – на улицата. „Отидохме във „Fashion scout“, направиха ни грим, прическа, дрехи и видяхме, че отвън има супер много хора, които не могат да влязат вътре и организатора с дизайнерите решиха да отидем навън – „Нека да покажем на хората това което искат“. Имаше толкова много хора, които ни се радваха, дефилирахме на улицата, беше невероятно изживяване. Хората ни спираха и се снимаха с нас, казваха ни колко сме красиви, радваха се… О, беше невероятно. Искам пак“, сподели за изживяното Калоянова. Красавицата посочи, че много хора са я питали от къде е. „Аз отговарях гордо, че съм от България. Имаше такива, които не знаеха за страната ни и аз обяснявах“, каза още хасковлийката, която е бивша възпитаничка на ГПЧЕ „Асен Златаров“.

Haskovo.info припомня, че миналата година Ралица Калоянова дефилира и на „Pakistan Fashion Week“ отново в английската столица.

 

Мода   Мода
 Мода  Мода

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.09.2014 23:23 23:23

Нищо лично, но това е много далеч от моя идеал за красота.

Истински мъж
Истински мъж
18.09.2014 0:36 0:36

Браво на момичето,радвам се за нея.Дано пробие и на запад

до анонимен от 17 09
до анонимен от 17 09
20.09.2014 3:39 3:39

Кой пък се интересува от твоя идеал за красота ?! що не се загризеш за г за и да не коментираш

Back to top button