ЕНП – Димитровград: Стефан Димитров може да защитава интереса на хората

Стефан ДимитровСтруктурата на ЕНП в Димитровград обяви подкрепата си за кандидата за народен представител Стефан Димитров. Това е човекът, който може да защитава интересите на хората от Димитровград и Хасковска област, обяви председателят на общинската структура на партията Петър Томов.

Ние с господин Димитров работим на местно ниво от 8 години и съм свидетел, че той може и се грижи за интересите на общината, региона и хората на всяка цена, обяви Томов и призова избирателите да гласуват на 5 октомври като изберат Реформаторския блок с №7 в бюлетината и №2 в кръгчетата с преференциален вот.

Стефан ДимитровВъв вените на Стефан Димитров тече димитровградска кръв и нищо не може да го спре да защитава интересите ни, обявиха и останалите членове на ЕНП в града. Те допълниха, че именно Димитров е най-добрият вариант за представител на жителите на региона в Народното събрание.

На срещата в щаба на Стефан Димитров присъстваха и млади майки, които заявиха, че имат пълно доверие на кандидата, тъй като той също е млад човек и разбира и може да защитава интересите им.

Стефан Димитров благодари за подкрепата и припомни, че България има нужда от реформи, най-вече в държавната власт, за да не се чудим след години защо градове като Димитровград обезлюдяват.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 Стефан Димитров  Стефан Димитров

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button