Хасково

Изгубеното хасковско конче се намери в Ябълково

НамереноЖребецът на 9-класничката Стефания Тодорова, който се изгуби в Хасково преди 4 дни, вече е намерен и е обратно при щастливата му собственичка.
 
Кончето било открито в димитровградското с. Ябълково от приятел на бащата на хасковлийката. 
 
„Най-накрая открих най-верния си другар. Най-важното е, че тези ужасни дни, в които не съм мигнала вечер и умирах от притеснение приключиха“, сподели момичето, което призова и читателите на Haskovo.info да й помогнат в издирването на изгубеното животно.
 
„Много искам да благодаря на всички хора, които помогнаха и бяха съпричастни с болката ми, даваха ми кураж и подкрепа, и най-вече на баща ми, който 4 дни не спря за миг да го търси. Когато го намерихме бях най-щастливия човек на земята“, благодарна е Стефания.
 
Според Тодорова конят е бил скрит в махалата в Хасково, но когато крадците разбрали, че толкова хора търсят животното, го пуснали с още един сив кон край Ябълково. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЕДИН
ЕДИН
19.09.2014 8:57 8:57

Махалата ли,САПУН мама им мръсна,САПУУН…

ВТОРИ
ВТОРИ
19.09.2014 10:13 10:13

На сапун цялата махала. До последната отрепка там.

ДИМИТРОВ
ДИМИТРОВ
19.09.2014 17:05 17:05

ШИБАНИ МАНГАЛИ

Back to top button