Хасково

Теди Москов представя „Професия Лъжец“ в Хасково

ТеатърШеговит поглед към сериозни исторически събития ще могат да видят хасковските зрители в съботната вечер в залата на драматично-куклен театър „Иван Димов“.

Представлението „Професия Лъжец“ на Теди Москов ще се играе в 19 часа с вход свободен. Ролите са поверени на Красимир Добрев, Боян Стоянов, Галин Гинев, Вера Стойкова, Диана Цолевска, Стоян Стоянов, Евгения Василева, Екатерина Василева.

Миналото ни все се премълчава, а пък премълчаното лесно може да се преиначи. Предлагам друга гледна точка към известни исторически събития, както и на мен историята на социализЪма предлагаше своята, нещо като реванш, казва за представлението Теди Москов.

Опитал съм се да поднеса една театрална и забавна гледна точка към двояките неща от историята ни, като смея да предполагам съм намерил най-подходящата форма за това. Провокиран съм от „Хумористична история на българите” от Райко Алексиев, като се надявам да не пострадам като него от това, допълва Москов.

Представлението ще се играе при свободен вход в събота от 19 часа в залата на ДКТ „Иван Димов“ – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
19.09.2014 16:20 16:20

кой плаща

БАЙ КОЛЬО
БАЙ КОЛЬО
19.09.2014 16:40 16:40

ЗА КАНДИДАТ – ДЕПУТАТИ И ДЕПУТАТИ ЛИ СТАВА ДУМА

Back to top button