Хасково

Аптекарка се заби в дърво по пътя за Узунджово

Катастрофа32-годишната аптекарка Добринка Стефанова катастрофира по обяд с Вектрата си по пътя от Хасково за Узунджово.

КатастрофаСимеоновградчанката разказа за Haskovo.info, че внезапно дясната и задна гума се пръснала и е изгубила контрол върху колата. Въпреки че е набила спирачки колата се забила в крайпътно дърво и се е завъртяла обратно на посоката на движение.

Стефанова веднага бе откарана в ортопедично отделение на МБАЛ „Хасково“, където бе зашита и превързана. Младата жена има 6 шева на ръката и два на крака.

Пострадалата бе изписана за домашно лечение.

Катастрофа   Катастрофа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.09.2014 20:12 20:12

Ако не беше аптекарка нямаше ли да се забие в дървото?

grozmaistor
grozmaistor
19.09.2014 20:28 20:28

Един автомобил с десен волан по-малко. Това е позитивното в случая. Добре че жената не е пострадала съществено.

desen volan
desen volan
20.09.2014 7:39 7:39

DOKOGA S TEE DESNI VOLANI
TE S NORMALEN VOLAN NE MOGAT DA KARAT
PAK KAMOLI S DESEN

3
3
20.09.2014 18:59 18:59

Спрете да шофирате с обувки на висока платформа, токчета и т.н.

камбанка
камбанка
21.09.2014 9:45 9:45

според мен на предно място следва да излезнат новините за даренията за хората пострадали от наводненията, без значение от кого са направени. Те са добро дело и трябва да се поощряват.Пък къде са блъснала някаква си аптекарка много важно. Като се качат на колите смятат че са господарите на пътя , освен това много младежи говорят непрекъснато по мобилните телефони по време на движение. Да не говорим пък, че има млади хора които се качват да шофират без да имат книжки или след употре*а на алкохол. Не казвам, че това е направила аптекарката. Сигурно не е е , но за да блъсне м храсталаците не е била много съсредоточена или може би някой друг водач и я засяка. Така или иначе това не е новина за първа страница. Важното е все пак , че е жива и здрава и като се качва пак на колата да има едно наум. Защото може да пострадат и други хора.

Back to top button