ССД: Стефан Димитров може да работи за хората от региона

Стефан ДимитровПоредната партия подписа декларация за подкрепа за кандидата за народен представител от Хасковска област Стефан Димитров. Съюзът на свободните демократи даде своята подкрепа за втория в листата на Реформаторския блок.

Убедени сме, че воден от желанието за развитие на Димитровград и Хасковска област като цяло, Стефан Димитров ще направи необходимото, за да помага, обясни представителят на общинското ръководство на ССД Велизар Чолаков.

Димитров винаги се е борил и ще продължи да го прави и в парламента в името на хората. Той е човекът, който може да работи за по-достойни доходи, европейско земеделие и образование за децата ни, за връщане на професионализма в управлението.

От своя страна Стефан Димитров благодари за подкрепата и заяви, че ще работи за доброто на хората от региона. Той се обяви за запазване на общинското здравеопазване. Не може частните кабинети да изземат функциите на общинските болници и Реформаторският блок ще работи в тази посока, защото в системата на здравеопазването са нужни реформи, обясни Димитров.

Стефан Димитров може да бъде подкрепен с избор на №7 в списъка с партии и коалиции и №2 в кръгчетата за преференциален вот.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 Стефан Димитров  Стефан Димитров

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button