Бойко Борисов: Имаме нужда от мобилизация, за да не съсипят България

ГЕРББългария има нужда от пълна мобилизация, за да си осигури стабилно управление през следващите години, за да се измъкне от кризата и да се развива. Това заяви на концерт в Хасково председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той и заместник-председателят Цветан Цветанов посочиха, че при правителството на Пламен Орешарски страната ни е изгубила доверието на Европа.

Това управление ни струва около 8-10 милиарда загуби за една година. Ако пак се повтори същото, мисля, че до февруари месец държавата няма да може да поеме абсолютно нищо повече, допълни Борисов и посочи, че партията му печели доверие в големите градове, защото не купува гласове. Водачът на листата на ГЕРБ за Хасково Делян Добрев заяви, че стабилността е по-нужна на България от всякога, защото без стабилно правителство няма да има европейски средства, няма да има инвестиции, няма да има работни места и няма да има достойни доходи.

На концерта ГЕРБ получи благодарност от хората от наводнените райони заради помощта, оказана им от кандидатите за народни представители. Правителството на ГЕРБ винаги помага при необходимост, когато има беда и го показахме в село Бисер, а видяхме какво се случи сега, когато правителството на Пламен Орешарски имаше проблеми, които трябваше да решава, заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 ГЕРБ  ГЕРБ
 ГЕРБ  ГЕРБ
 ГЕРБ  ГЕРБ

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button