Семейство дари 10 тона цимент на пострадалите от наводненията чрез АБВ

ДарениеДимитровградско семейство осигури 10 тона цимент за хората, чиито къщи бяха наводнени при валежите на 6 септември. Таня и Добромир Чанков направиха това чрез коалиция АБВ като стана съпричастни към апела на водача на листата за Хасково Емил Кало да се помогне на пострадалите.

Ние сме патриоти и решихме, че трябва да помогнем. Правим го чрез АБВ, защото им вярваме, че те могат да бъдат добър балансьор за стабилно правителство, каза Добромир Чанков. Ние приемаме хората, които познаваме и им вярваме. Те са свестни хора и са нашият избор, допълни той.

Дарение2,4 тона от цимента бяха отделени за село Радиево, за най-пострадалото село Странско отидоха близо 4 тона цимент. Останалите бяха разпределени за пострадалите хора в село Димитриево. Дарението се прави чрез кметовете на селата. Оказа се обаче, че кметицата на село Бял извор е отказала помощта, тъй като идва от името на АБВ.

Държава се прави с държавници. Това е амбицията на АБВ както за цялата страна, така и за Хасковска област. Държава не се променя с циркове и гумени ботуши и с циркове, а с реална работа, заяви водачът на листата за Хасково Емил Кало.

Нашите думи за цялостна промяна на държавното устройство не са напразни. Това не може да стане за един ден, но трябва да стане, защото имаме нужда от това. Към това се стремим, не обещаваме мед и масло, а че ще започнем работа от първия ден, допълни Емил Кало.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Дарение

Добромир Чанков
 

Дарение

Емил Кало
 Дарение  Дарение

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button