Спорт

„Хасково“ удари греда срещу „Левски“ и падна с 1:4

МачФутболният „Хасково 2009“ не можа да намери себе си в домакинството срещу „Левски“ (София) и падна с 1:4.

„Сините“ вкараха по две попадения през всяко полувреме, като поведоха с 4:0. Луис Педро откри резултата след 26 минути игра, а в 40-ата Валери Домовчийски удвои. „Червено-белите“ започнаха по-активно втората част, но получиха два бързи гола, дело на Владимир Гаджев и Антонио Аниете, съответно в 75 и 76 мин.

МачОтговорът на „Хасково“ бе греда на Кирчо Крумов в 78-ата минута. Малко по-късно Недялко Хубенов надбяга отбраната на „Левски“ и бе фаулиран в наказателното поле от Аймен Белаид. Защитникът си изкара червен картон, а „Хасково“ получи правото да изпълни дузпа, реализирана от Емил Ангелов в 84-ата минута.

За „Хасково 2009“ срещата започнаха: Боян Пейков, Мартин Ковачев, Костадин Ничев, Иван Скерлев, Кирчо Крумов, Мартин Райнов, Васил Велев, Галин Димов, Деян Лозев, Атанас Чипилов и Емил Ангелов.

След почивката Владислав Узунов замени Райнов, Недялко Хубенов се появи на мястото на Чипилов, Галин Димов излезе за да заиграе Дончо Атанасов.

След тази загуба „Хасково“ остава на последното място с актив от 4 т. В 10-и кръг момчетата на старши треньора Димчо Ненов гостуват на „Славия“. Мачът е на 28 септември от 17 часа.

Мач  Мач 
 Мач  Мач
 Мач  Мач

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
7кс89
7кс89
20.09.2014 19:47 19:47

Някой е очаквал да бъде друг резултата ли?

..
..
20.09.2014 20:11 20:11

smenete vratarq na haskovo!!!

mnogo fenove na HASKOVO!!!!!
mnogo fenove na HASKOVO!!!!!
20.09.2014 22:55 22:55

estestveno,4e sled porednoto podpirane ot sadiite za 1-jta gol ot javna zasada ve4e beshe mnogo lesno za nadutoto sinio balon4e da si igrae spokoino ma4a??!!!!sadiite si znajat rabotata-vsi4ko e dirigirano ot gore -sinioto bfs kak da se sviri po princip na smeshnoto otbor4e ot geirena,a kamo li na nas HASKOVO deto ne ni imat za givi,deto postojanno se gavrjat dosega v po4ti vseki ma4?!!!taka e ,HASKOVO njama budget,njama skapo plateni zvezdi -futbolisti i njama nai-ve4e lobi v mafiotskoto bfs??!!!!!oba4e imame talantlivi i perespektivni mladi futbolisti za vbadeshte?!!nashijat otbor po vsjaka verojatnost shte izpadne ,no shte imame mladi igra4i ,koito sa natrupali opit v a-grupa,koito moge pak da se zavarnat v a-grupa,no mnogo po silni,ne se znae??!!!jasno ,e 4e trjabva silen sponsor i da se vzemat igra4i-2,3-ma?!!!rakovodstvoto neka da pomisli oshte ot sega i na polusezona da se napravi neshto,vse oshte ne e kasno ,za da se spasim,ima oshte mnogo ma4ove do kraja na sezona,ima i drugi slabi otbori?!!!neka nie fenovete da podkrepjame otbora do posledno,te imat nugda ot tova,ina4e njama da imatstimul i k*rag?!!!samo HASKOVOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!

evgenia
evgenia
21.09.2014 10:17 10:17

ДО КОГА ТОЗИ НЕКАДЪРЕН ТРЕНЬОР ЩЕ УБИВА ОТБОРА????????????

Анонимен
Анонимен
21.09.2014 10:47 10:47

Тая селянка от седмата снимка,не можа ли някъде другаде да стъпни?Да е*а и простотия да е*а,вдигай си краката другаде,селяниьо…Ако не се пазят седалките утре на хуя ми ще сядаш…
А за футболистите,толкова могат.

Back to top button