Хасково

Гимнастичките от „Аида“ стартираха сезона с куп медали

АидаСъстезателките от хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ направиха отличен старт на сезона и спечелиха куп медали от третия международен турнир за Купа Раднево.

Момичетата от ансамбъл 2009 г. спечелиха златните медали и овациите на публиката.

Първо място завоюва и ансамбълът ДМВ с обръчи. Със сребърните отличия се окичиха момичетата от ансамбъла 2005 г., които бяха наградени от старши треньора на клуба Кремена Ангелова. Ансамбълът 2007 г. се поздрави с бронзовите отличия.

Хасковлийки дебютираха и индивидуално при голяма конкуренция. Във възрастовата група 2007 г. осма завърши Анджелина Вакова. На същата позиция при родените 2005 г. се нареди и Лора Ованес.

Наталия Митева, родена през 2010 г., грабна приза за най-малка състезателка.

Президентът на клуба Яна Михайлова и треньорът Полина Пенева заявиха, че са доволни от отличното представяне на децата. Сега състезателките се готвят за предстоящите си турнири.

Аида   Аида
 Аида  Аида
 Аида  Аида

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button