Регион

Спипаха 15-годишна джебчийка в Димитровград

Полиция, архив15-годишна джебчийка е доведена в димитровградското управление през почивните дни, съобщават от пресслужбата на полицията.

Девойката, позната на полицейските служители е откраднала портмонето на 72-годишна жена в хранителен магазин, в което е имало 100 лева.

След подадения сигнал, момичето от село Върбица е установено и е направило самопризнания в присъствието на инспектор Детска педагогическа стая и родител. В хода на работата с нея станало известно, че девойката е извършила още една кражба, като е откраднала отново в хранителен магазин портмоне от 78-годишен мъж, чието съдържание било 170 лв. и лични документи. Полицейските служители са наложили полицейска закрила на непълнолетната и са уведомили дежурния прокурор.

500 литра дизелово гориво е откраднато от 3 товарни автомобила Ивеко вчера. Колите били паркирани до разклона за село Крепост. Кражбата е осъществена чрез отключване на резервоарите им. Образувано е досъдебно производство в димитровградската полиция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button