Регион

Хванаха непълнолетен с марихуана

Полиция, архив10 грама канабис откриха в непълнолетен харманлийските полицаи.

Служителите на реда са му направили проверка, при която в дрехите му е открит полиетиленов плик със зелена листна маса и 10 топчета от сребристо фолио със същото съдържание с общ грамаж 10 грама. Тестване с полеви наркотест потвърдило вида на дрогата. Образувано е бързо производство.

Още 2 грама канабис са намерили криминалистите от Харманли. Те са иззети при проверка в жилище на улица „Ангел войвода“ в града. В дома, обитаван от 21-годишен младеж, в порцеланова ваза са открити полиетиленов плик и станиолово топче със зелена листна маса, реагираща на канабис. Харманлиецът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

3200 къса цигари без бандерол конфискуваха димитровградските полицаи. Те са проверили апартамент на улица „1-ви май“ в Димитровград, обитаван от 54-годишен мъж. В жилището са намерени и иззети с протокол цигарите от различни марки без бандерол.

667 артикула с лого на търговски марки иззеха служители на димитровградското полицейско управление. През почивните дни те са извършили проверка на Неделен пазар, при която са установили, че на маса са изложени за продажба стоките, носещи чужда търговска марка без разрешение на правопритежателя. Артикулите – тениски и спортни екипи са иззети с протокол от 47-годишната продавачка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button