Спорт

Баскетболният „Хасково 2012“ набира деца за школата си

БаскетболБаскетболният „Хасково 2012“ започна кампания за подбор на деца за изграждане на школата си.

За тази цел стартираха и срещи с ученици от хасковските школа. Първото училище бе ОУ „Христо Смирненски“. Спортният директор Станислава Станкова запозна учениците от 1 до 3 клас с две от звездите на отбора – Сиера Уорън и Анита Тейлане. Двете баскетболистки с удоволствие се поздравяваха с децата, снимаха се с тях и подариха топки с автографи.

От клуба раздадоха и визитки за връзка с „Хасково“ при интерес у малчуганите и техните родители. Някои от децата на момента заявиха желание да тренират баскетбол и признаха, че са гледали срещи на отбора.

В следващите дни от клуба ще посетят и хасковските ОУ „Шандор Петьофи“, ОУ „Св. Иван Рилски“ и СОУ „Васил Левски“ в търсене на желаещи да тренират деца до 10-годишна възраст. Обучението в школата на клуба е безплатно.

 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Въпрос
Въпрос
23.09.2014 17:50 17:50

Кой ще тренира тези деца и кога започват тренировките им?

ICO
ICO
23.09.2014 20:10 20:10

SHTO PAK SMIRLENSKI.V TOVA UCHILISHTE DA NE PROIZVEJDAT BOIKO BORISOVCI TA GI LANSIRAT.TAM IMA DOSTA NEKADARNICI NO PARICHKITE PRAVQT VSICHKO.

6o6olandiq
6o6olandiq
23.09.2014 22:57 22:57

hqhqh tezi cirkajii i 6kola li imat beee???????????

hiko
hiko
24.09.2014 10:02 10:02

Тренировките ще са не се знае от кога .още по малко ДО кога.За сметка на това обаче треньора е неизвестен,тъй като Фил Джексън е ангажиран до Нова година.След това се очакват климатични промени-изненадващо настъпване на зимата и ръководсвото ще е заето да обеснява колко много пречи И това на работата .Тримата родители,които до този момент са очаквали да започнат тренировките,пренасочват децата си към синхронното плуване,където отново Станкова има нечувани успехи,но пък няма да има басейн .И точно тогава балона прави:БУМ и идват нови 3 звезди от WNBA…..

nnnnnnnnnn
nnnnnnnnnn
24.09.2014 15:33 15:33

Уважаеми hiho,
Жалкия ти коментар и опит за ирония са блестящо доказателство, че хасковлията не може да надскочи провинциалното си тесногръдие и интригантство.Я оставете хората да работят, да развиват нещо, и децата не пожалихте…Явно в Хасково не трябва да има ни футбол/там ,,разбиращите“ също са много/, ни баскетбол, ни хандбал.Мисля, че не го заслужаваме.

nnnnnnnnnn
nnnnnnnnnn
24.09.2014 15:40 15:40

P.S. По отношение на грамотността:
1. Пише се ,,обЯснява“, а не ,,обЕснява“
2. Проблемите с членуването са очевидни: треньорът, балонът

hiko
hiko
25.09.2014 7:23 7:23

Мисля,че „хората“ доста „поработиха“ и „развиха“.Успехите с децата наистина са впечатляващи.Очевидно е ,че има огромна разлика от момента в който се появиха „спасителите“.Предполагам,че в Хасково ще е мнного хубаво да ги има всички тези спортове,още по хубаво ще е „спасителите“ да ги ръководят.
За грамотност, призовавам да не дава съвети някой ,който едва ли е виждал правописен речник

nnnnnnnn
nnnnnnnn
26.09.2014 14:09 14:09

Аааа, това ли било?Страх от конк*ренти?Знам, че от монопола по-хубаво няма, особено ако се измерва с 30 лв месечно от дете.Определението,,спасители“ никой не е използвал.
Има и грамотни читатели, оставяме ги сами да преценят.Направи все пак справка-между ,,по“ и ,,хубаво“ се пише тире/степенуване на прил. име/;след израза,, за грамотност“ запетята е излишна;пред изречението,,в който се появиха…“се поставя запетая.Поздрави на хората с речници от тия дето ги нямат:)

Back to top button