Спорт

„Хасково 2012“ представи отбора с водосвет и победа над „Рилски спортист“

БаскетболБаскетболният „Хасково 2012“ представи отбора за новия сезон в Националната лига при жените в спортна зала „Дружба“.

В началото бе отслужен водосвет за здраве и успехи в първенството. От ръководството на отбора заявиха амбиции за преследване на шампионската титла.

Последва и приятелски мач с тима на „Рилски спортист“ (Самоков), спечелен убедително от момичетата на старши треньора Елена Станкова с 89:54. Нашите водеха убедително още на почивката с 50:24. Анита Тейлане реализира 23 точки, Сиера Уорън – 20, Олга Дубровина- 17, Ралица Нанева – 13, Нели Пашева – 8, Катерина Рудева – 8.

Утре двата отбора ще изиграят нова контрола в „Дружба“ от 11 часа.

Haskovo.info припомня, че първата среща на „Хасково 2012“ от първенството е на 25 октомври като гост на шампиона „Дунав 8806“ (Русе).

 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол
 Баскетбол  Баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo fenove na HASKOVO!!!!!
mnogo fenove na HASKOVO!!!!!
30.09.2014 19:55 19:55

bravo HASKOVO!!!!!bravo HASKOVSKI momi4eta,uspehi v parvenstvoto vi gelaem istinskite i mnogo fenove na HASKOVO!!!!!samo HASKOVOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

Back to top button