Над 21 млн по европроекти са влезли в Тополовград по време на правителството на ГЕРБ

ГЕРБЗа 21 милиона лева са европроектите по сключените по времето на ГЕРБ договори за община Тополовград, това съобщи кмета на общината Божин Божинов, който присъства на предизборно събрание на партията. За сравнение годишния бюджет на общината е около 7 милиона лева. След подаването на оставка от кабинета Борисов общината няма сключен нито едни нов договор за финансиране с европейски средства. 

ГЕРБ виждам, че не игнорира населените места, чиито кметове не са от ГЕРБ, те работят с всички, подчерта Божинов. Той добави че 25 години в региона нищо не се е случвало а сега вече са на лице промените, които са били подкрепени именно от партия ГЕРБ. Божинов изрази увереност, че победител на предстоящите избори ще е ПП ГЕРБ.

ГЕРБОт своя страна Делян Добрев – водач на листата на ГЕРБ в 29 МИР заяви, че при един бъдещ мандат ГЕРБ ще продължи да съдейства на общините и фирмите да разработват проекти с европейско финансиране. Той подчерта че ПП ГЕРБ е единствената, която не е правила коалиции с ДПС. Всички останали партии са правили, дори и Атака – помните в началото на 42-то народно събрание златния пръст на кого беше. И не само този златен пръст, не само в началото на събранието през цялата година и половина Атака правеше кворума в народното събрание така, че всички партии без изключение са правили коалиция с ДПС, подчерта Добрев.

ГЕРБГЕРБ е единствената парламентарно представена партия, която въпреки че на нас ни бе даден първо мандата защото имахме 97 депутата въобще не си помисли дори да води разговори с ДПС с БСП или с Атака защото  виждаме до какво води тяхното управление, каза още Делян Добрев.

По повод слуховете за приватизацията на мини „Марица изток“ Добрев заяви: „Плашат хората с това, че ГЕРБ има намерение да приватизира мини „Марица изток“. Ако ГЕРБ имаше каквито и да са намерения да приватизира мини „Марица изток“ щеше да го направи в тия три години и половина управление. Ако ГЕРБ имаше каквито и да са намерения в тази посока нямаше да изкара мини „Марица изток“ на печалба между пет и петнайсет милиона в различните години. По наше време тези мини печелеха повече, отколкото в която и да е година взета преди това, подчерта Добрев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button