Спорт

Привържениците на „Хасково“ с открито писмо срещу съдийството

ИлюстрацияПривържениците на футболния „Хасково 2009“ излязоха с открито писмо до медиите и ръководителите на БФС.

В него феновете изразяват своето недоволство за отношението към отбора от страна на съдиите и техните отсъждания. „Искаме да изразим недоумението си защо дадени фигури се опитват да помрачат радостта на феновете и футболистите“, се казва в писмото.

Като пример привържениците посочват двубоите на „Хасково 2009“ с някои от тимовете в родното първенство. Мачът срещу „Славия“ от 10-и кръг на „А“ група, спечелен от столичния тим с 1:0. Тогава Футболистът на гостите от „Хасково“ Педро Еуженио бе съборен в наказателното поле на „Славия“, но не последва сигнал за 11-метров наказателен удар. Нещо повече, Еуженио получи жълт картон за симулация.

При гостуването на „Левски“ на стадион „Хасково“ пък също имаше отсъждания на съдийската бригада, които бяха дискусионни. При първия гол на столичния тим имаше засада, която не бе отсъдена. В същия двубой, при едно от положенията в наказателното поле на гостите от София, футболистът на „Хасково 2009“ Владислав Узунов бе съборен от бранители на „Левски“, но не последва съдийски сигнал за нарушение, се казва още в откритото писмо.

Феновете благодарят на ръководството на „Хасково“, че направи така отбора да е в „А“ група след повече от две десетилетия и се старае да го задържи в елита. Благодарим и за това, че се грижат за нашето пътуване при гостуванията. Надяваме се съдиите и ръководителите от БФС да не попречат този празник в града на Богородица да продължава.

„Призоваваме Българския футболен съюз да се мери с еднакъв аршин за всички отбори, а да не се потъпкват малките клубове като нас“, завършват привържениците на „Хасково 2009“ с координатор Илия Илиев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
MNOGO FENOVE NA HASKOVO!!!!!
MNOGO FENOVE NA HASKOVO!!!!!
30.09.2014 19:11 19:11

HASKOVLII,NE SI MAL4ETE,TOVA E SAMATA ISTINA,4E SE SVIRI NEPREKASNATO SRESHTU NASHIJAT OTBOR-TENDENCIOZNO NI PRECAKVAT I PODPIRAT PO-,,GOLEMITE,,OTBOR4ETA?!!!ISKAT PROSTO PREDVARITELNO I PO -RANO DA NJAMAME NIKAKVI SHANSOVE ZA DA SE SPASIM,NO NJAMA DA STANE TAKA LESNO KAKTO SI GO MISLJAT ?!!!OTBORAT NA HASKOVO SHTE IGRAE NA PREDELA NA VAZMOGNOSTTITE SI ,KATO ZA POSLEDNO VAV VSEKI EDIN MA4 DO KRAJA I NJAMA DA SE PREDADE DOKATO IMA I MINIMALEN SHANS ZA SPASENIE!!!!!NAPRED HASKOVO,NE SE PREDAVAITE I OT4AIVAITE,IMA OSHTE MNOGO MA4OVE,GORE GLAVITE I NAPRED!!!!!SAMO HASKOVOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

Back to top button