Хасково

18 секции за инвалиди и две мобилни в Хасковско

Илюстрация18 ще са избирателните секции в Хасковска област за избиратели с увреждания на зрението или затруднения с придвижването, съобщават от РИК-Хасково.

В областния град секцията за инвалиди е една – в Младежкия център, бул. „България“ 43. В община Димитровград секциите са 5: ул. „Бузлуджа“ № 1, „Христо Ботев“ № 45, две на „Д. Димов“ № 1 и в Миричлери.

Пет са секциите за инвалиди и в община Стамболово: в сградата на СОУ – Стамболово, с. Бял кладенец, в кметството, с. Долно Черковище, с. Долно Ботево, в сградата на училището, с.Тънково, в сградата на читалището. В Симеоновград двете секции са на адрес ул. „Св. Климент Охридски“.

По една са секциите за инвалиди в Харманли – ул. „П. Каравелов“ № 4, Свиленград – ул. „Генерал Струков“ №15, Любимец – пл. „3-ти март“ №1, фоайето на НЧ „Братолюбие – 1884“, Маджарово – в сградата на общинска администрация и Тополовград – ул. „Св. Св Кирил и Методий“ №2, намираща се в читалище „Св. Св Кирил и Методий – 1894 г.“.

Две ще са мобилните секции за изборите на 5 октомври – в Минерални бани и Ивайловград.

Ще има и секция с номер 152, която ще е в хасковския арест.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button