По време на трагедии политиците не трябва да мълчат, а да предлагат решения

РБПо време на национални трагедии политиците трябва да предлагат решения и да поемат отговорности. Това заяви заместник-председателят на ДСБ Петър Москов на заключителен брифинг на Реформаторския блок в Хасково.

От вчера повечето политически сили обясняват, че спират кампаниите си, но отказват да направят отчет и да поемат отговорност. В подобни моменти не трябва да се мълчи. Ние също ще спрем шумните прояви, но няма да спрем да говорим за важните неща, допълни Москов.

РБ

Станислав Иванов, Петър Москов, Стефан Димитров

Реформаторският блок е четвърта политическа сила, пробивът ни е единственият начин да настъпят промените, които всички очакваме, каза още Петър Москов. Той посочи, че първите двама в листата на Реформаторския блок в Хасково Станислав Иванов и Стефан Димитров са влезли в кампанията с риска да изядат цялата помия, но благодарение на това блокът е по-силен.

Ние показахме джентълменско поведение в тази иначе вяла кампания и сме доволни от постигнатия успех, заяви водачът на листата за Хасково Станислав Иванов. Ние не си позволихме да поемаме ангажименти, които няма да можем да изпълним и съм доволен, че хората ни споделиха, че отдавна са чакали автентична дясна партия, за която да гласуват, допълни Иванов. Според него това, че кампанията е вяла е прикритие за задкулисието.

РБ

Станислав Иванов

По повод думите на Лютви Местан, че в Хасково е възможно определена формация да увеличи подкрепата си до 7 пъти, Иванов заяви, че избирателите на ДПС са разочаровани от движението и вътре в него има разцепление. Стефан Димитров допълни, че в листата на Реформаторския блок има хора, които са представители на различните етноси и всички кандидати са доказали, че могат да направят нещо за хората от региона.

Петър Москов допълни темата като заяви, че листата на Реформаторския блок в Хасково е толкова силна, че е накарала ДПС да се подсигурява в други района на страната. Реформаторският блок обърка много сметки, заяви категорично той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button