Спорт

„Хасково“ представи черните си екипи, скача на „моряците“ за победа

ЕкипиНяма контузени или наказани футболисти от „Хасково 2009“ за двубоя срещу „Черно море“ (Варна), който е утре, 3 септември, от 16 часа на Ямача. Това заяви треньорът Левент Аврамов.

ЕкипиТой посочи, че опитният тим на „моряците“ вече е разузнат и срещу него ще се подходи с максимална мотивация и концентрация. „Ще искаме да надиграем „Черно море“ и да спечелим. Не излизаме със страх“, закани се Аврамов.

Старшията коментира и днешния жребий за 1/8-финалите на Купата на България, който отреди „Хасково“ да играе с „Банско“. За Аврамов това е добър жребий и посочи, че „Банско“ трябва задължително да бъде отстранен и да се продължи напред в турнира.

ЕкипиДнес бе представен резервният черен екип на „Хасково 2009“, какъвто отборът има за пръв път в историята си.

Цените на билетите за утре остават 3, 6 и 10 лв., като от ръководството призовават феновете да подкрепят отбора, въпреки делничния ден.

След този мач ще има пауза в първенството, като следващата среща ще е на 17 октомври – гостуване на „Лудогорец“. До тогава трябва да стане ясно дали Левент Аврамов ще остане треньор на „Хасково“ или ще бъде търсен друг специалист.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Смешна работа
Смешна работа
02.10.2014 17:23 17:23

Абе те тия момчета нямат никаква класа за А група,ще вземат да подобрят рекорда за най-малко точки за всички времена,тръгнали да се хвалят с нов екип,преди време к*рбан правиха,а не се сещат някой и друг по-качествен футболист да купят! Последна дупка на кавала сме в А група,ако не бият утре Черно Море на 101 % заминават вече за Б група.

ISTINSKI FENOVE NA HASKOVO!!!!
ISTINSKI FENOVE NA HASKOVO!!!!
02.10.2014 19:03 19:03

uspeh mom4eta utre sreshtu 4erno more!!!!!neka istinskite HASKOVKLII i fenove DA PODKREPIM OTBORA,zashtoto te se nugdajat ot vsi4ki nas,ot nashata podkrepa?!!!!!neka da pokagem vsi4ki,4e sme istinski fenove na HASKOVO I DA NAPALNIM STADIONA,ZA DA SME 12 IGRA4 NA OTBORA!!!!!SAMO HASKOVOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button