Регион

Задигнаха 1900 лв. от селско кметство, изгоря Опел

Пожар, архивЗа пожар в лек автомобил съобщават от тополовградската полиция.

Тази сутрин в 1 часа на спешния телефон е подаден сигнал, че в село Устрем гори „Опел Корса“, собственост на 22-годишен младеж от селото.

Вследствие от пламъците е изгоряла предната част на колата, двигателния отсек и вътрешното табло. Днес ще бъде извършен повторен оглад. Образувано е досъдебно производство.

3 кражби са регистрирани през денонощието. Първата е на монетник с 15 лева от кафе машина на улица „Панорамен път“ в Димитровград.

Втората е от димитровградското село Странско и е осъществена след разбиване на предна врата и капачка на резервоар на лек автомобил Форд, откъдето са откраднати 2 акумулатора, СД и дизелово гориво.

Третата взломна кражба е на 1900 лева, откраднати от няколко стаи в кметството на село Горски извор. Неизвестният крадец е проникнал през нощта, след като е разбил патрона на входната врата. По всички случаи в димитровградската полиция са образувани досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button