Хасково

Патриотичният фронт с приемна в Хасково, Бинев благодари на полицията

ПресконференцияВ близките седмици от Патриотичния фронт ще разкрият приемна за срещи с граждани в Хасково, съобщи на пресконференция Слави Бинев.

Пресконференция

Слави Бинев

Той бе избран за депутат от 29МИР-Хасково, където коалицията спечели 7.498% (8685 гласа). Бинев благодари на всички, гласували за Патриотичния фронт и заяви, че коалицията има по-голям потенциал в региона.

Слави Бинев благодари и на ръководството на ОДМВР-Хасково. „От полицията демонстрираха, че могат да се справят с проблемите по изборите. Има хора в ареста за купуване на гласове, а вече и осъдителна присъда в Свиленград. Всички проблеми в държавата тръгват от тук – от манипулациите на изборите идват и манипулациите в живота“, каза депутатът.

Бинев заяви, че за предстоящите преговори за правителство с ГЕРБ от Патриотичния фронт са подготвили списък с 10 точки, от които нямало да отстъпят. Сред тях са изваждането на ДПС от властта, ревизия на всички енергийни сделки, както и борба с корупционната система в България. Ако те не бъдат приети от ГЕРБ това вече ще е повод да не се водят някакви по задълбочени разговори за правителство с наше участие, каза още народният представител.

Слави Бинев изрази съмнения, че от ГЕРБ ще приемат 10-те точки на националистите. „Ако има разум, в което се съмнявам, ще има правителство“, допълни Бинев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button