Регион

В Димитровград протестираха срещу вота от Турция

ПротестНад 50 димитровградчани протестираха тази вечер срещу вота от Турция на последните парламентарни избори.

Протестиращите бяха предимно младежи, които се организираха през „Фейсбук“. След като се събраха на пл. „България“ те направиха шествие по централната алея до новата автогара със скандирания „За България – свобода или смърт“ и „Долу ДПС“.

Фенове на футболните ЦСКА и „Левски“ водеха шествието с надпис „Стига партийно и футболно деление, време е за национално обединение“. Протестиращи държаха плакати, на които се четеше: „Как да остана в тази „държава“???“, „Депутатите, избрани с вот от Турция да заминават за Босфора!!!“, „Мафията си има правителство! Дали си има и народ, зависи от нас!“, „Когато държавата е на колене, народът е длъжен да се изправи!“, „Вие контролирате вота, а кой ще контролира вас?“.

„Протестираме главно срещу вота от Турция. Подкрепяме протестиращите в страната и основно тези в София, Кюстендил, Ямбол, Габрово и Дупница, където турските гласове подмениха резултатите от изборите“, заяви един от лидерите на протеста Никола Запрянов.

 

Протест  Протест 
 Протест  Протест

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
АНОНИМЕН
АНОНИМЕН
25.01.2015 18:55 18:55

БРАВО БЪЛГАРИ! ВИЕ Е СВОБОДНИ ДА КАЗВАТЕ ТОВА, КОЕТО Е НЕСПРАВЕДЛИВО. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ НАПРЕД.
ТОВА НИ ПРАВИ ОЩЕ ПО – СВОБОДНИ.

ГОРДЕЕМ СЕ, ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ!!!

Back to top button