Регион

Засилена шофьорка предизвика меле на пътя за Кърджали

Полиция, архивНа 18 октомври в 19,30 часа е станала катастрофа на пътя Хасково – Кърджали, съобщават от полицията.

25-годишна водачка от село Войводово на лек автомобил Фолксваген Поло се е движила с несъобразена с релефа на пътя скорост и се е ударила в Фолксваген Венто с водач 50-годишен мъж от смолянското село Върлино.

Водачката се удря след това и в движещ пред нея и намаляващ скоростта лек автомобил Рено, управляван от 36-годишен хасковлия. От удара са пострадали водачката – с контузия на главата, прегледана и освободена за домашно лечение. Возещата се отпред в Реното 24-годишна хасковлийка – с контузия на гръден кош и глава прегледана и освободена без опасност за живота и пътник отзад в ляво – 12-годишно момче с контузия на главата, прегледан и освободен, без опасност за живота.

3-годишно момиченце пострада леко в пътен инцидент. Произшествието е станало вчера в 13,15 часа на улица „Ястреб“ в Хасково. 24-годишен водач на лек автомобил Фолксваген Поло, поради невнимание и непредпазливост не е забелязал внезапно изскочилото на платното дете, което се ударило в колата.

От удара, то е с охлузване в областта на ляво бедро и корем. Прегледана и освободена за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button