Регион

19-годишен без книжка се заби в стълб

Полиция, архивНеправоспособност е причинила пътен инцидент в Свиленград, съобщават от полицията.

На 18 октомври на улица „Стефан Стамболов“ е станало произшествие с лек автомобил Фолксваген Голф, шофиран от 19-годишен неправоспособен свиленградчанин, който се е движил с несъобразена скорост. Загубил е контрол над колата, излязъл е в дясно по посока на движението и се е ударил в бетонен стълб. Момчето е отказало да бъде изпробвано за алкохол и да даде кръвна проба.

От удара е пострадал возещият се в колата 23-годишен свиленградчанин, който е с комоцио, контузия на главата и данни за листеза на шийни прешлени. След преглед в ЦСМП-Свиленград е освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в РУП-Свиленград. В ареста до 24 часа е 55-годишен свиленградчан, заловен от автопатрула да шофира с 1,88 промила. Бързо производство е образувано и срещу 27-годишен мъж от града, управляващ автомобила си след влязло в сила наказателно постановление за едногодишен срок.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button