Хасково

Съдят залятата с фекалии бижутерка за рекет

ДелоХасковлийката Мариана Димитрова бе изправена пред Районния съд в обвинение за рекет. Тя е подсъдима, че е изнудвала бившия си мъж Даниел Димитров за да й прехвърли имоти и пари.

Haskovo.info припомня, че на 20 май 2013 г. магазинът за сребърни бижута, в който работи Димитрова бе залят с фекалии.
През юни 2013 г. обвиняемата бе задържана
на хасковска бензиностанция в момент на разплащане с трима мъже, които трябвало да пребият Даниел.

ДелоДимитров многократно е бил подлаган на тормоз от страна на бившата си съпруга. Всичко започнало, когато двамата се развели.

По делото има приложени и специални разузнавателни средства – телефонен разговор между Мариана и Даниел.

Днес не бе даден ход на делото, защото адвокатът на обвиняемата поиска повече време да се запознае с материалите по делото. То трябваше да тръгне по съкратеното производство, но Мариана заяви, че не се признава за виновна и то ще продължи по общия ред с разпит на 8 свидетели.

Следващото заседание е насрочено за 10 ноември от 10 часа.

 Дело Дело 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.10.2014 18:56 18:56

al4na,nagla i nahalna ruspija-k*rva,kato mnogo drugi v HASKOVO?!!

nqkoi
nqkoi
20.10.2014 20:47 20:47

Хасковлийка-смях, селянка от Малево. Добре, че беше мъжът й да й направи малко „подобрения“ и да я направи човек. Тя оходи всичките му приятели, сещайте се, отгоре на всичко не се признава за виновна. сега какво ли прави без парите на мъжа си, кого изнудва?!

priatelka
priatelka
20.10.2014 21:50 21:50

tazi maim_na e stanala oshre po zloveshta i grozna bez tuningite … napast za chujdi maje i nahalnaaa…ama veche ne e interesna i na k_rvarite nikoi ne ia iska SMIAH Otroshi majete na priatelkite si i do tam – neblagodarna taratai_a Haide obratno na krastavicite -tam ti priliaga nai mnogo…

vyzmuten
vyzmuten
21.10.2014 1:15 1:15

Napylno sym syglasen s choveka,komentiral predi men.Tazi ve6tica edinstveno zaslyjava da byde na krastavicite-tam e mqstoto,na koeto nai-mnogo i otiva da byde! Takiva hora nqmat mqsto okolo nas.Tova pap4asalo jivotno moje samo da krade i da si prodava razviseniq polov organ.Mnogo jalka kartina e Mimeto. Spi s boklycite kato neq i si pravi planove-mnogo na seriozno se e vzela 6tom i biv6iqt si myj poru4va.
Tolkova li mnogo svirki napravi,4e sybra pari,za da go plati-eiii okapaha i zubite na milata ot duhane! Po-dobre se skrii nqkyde krivogledo ky4e,4e si sme6na i vse po-sme6na stava6.Stoy si v Malevo pri nadyp4enata si roda i nedey da dopylva6 kyrvite na grada.te sa mnogo,a i ti si kato za 100 ! Myjete sme bili kyrvari,no i jenite ne ostavat po-nazad! Jalko 4e zaradi boklyci kato tozi se slagat pove4eto jeni pod edin ob6t znamenatel!

nikoi
nikoi
21.10.2014 8:31 8:31

Eiii prostotiqta ne hodi po durvetata :D .

Българин
Българин
23.10.2014 8:35 8:35

А бе хора –пишете на кирилица бе , това да не е писане на смс-си , докато прочета големият коментар направо ме заболяха очите

Back to top button