Хасково

Откриха 600 литра нелегално гориво в Пъстрогор

ИлюстрацияПри съвместна проверка на служители от Митница „Свиленград“ и НАП е открита бензиностанция в района на свиленградското село Пъстрогор, в която се извършва продажба на дизелово гориво без документи, съобщават от Агенция „Митница“.

В резервоара на една от трите работещи бензиноколонки е установено 600 литра гориво, за които собственикът на обекта не е представил документи, доказващи начисляването и обезпечаването на акциз.

Освен това бензиноколонката с нелегалното гориво не е разполагала с нивомерно устройство, както и не е било изпълнено законовото изискване за отчитане по електронен път на оборотите към НАП.

Горивото е задържано и от него са изпратени проби за лабораторен анализ в митническа лаборатория. На собственикът ще бъде издаден акт за административно нарушение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button