Регион

Караиванов е единствен допуснат до конкурса за шеф на митница „Свиленград“

Конкурс

Тодор Караиванов

Сегашният временно изпълняващ длъжността началник на митница „Свиленград“ Тодор Караиванов е единственият кандидат допуснат до конкурса за длъжността, съобщават от Агенция „Митници“.

 
Той следва да представи концепция за стратегическо управление на тема: „Управление на дейностите в Митница „Свиленград“, свързани с подобряване на събираемостта на държавните вземания“ с обем  до 10 стр. в срок до 17 часа на 24 октомври.
 
Haskovo.info припомня, че в края на септември Караиванов бе командирован в Свиленград за 45 дни. Той е родом от Харманли и има 14-годишен стаж на митница „Свиленград“. Там бе и началник от 1 февруари 2011 г. до август 2013 г., когато бе преназначен за експерт в дирекция „Митническо разследване и разузнаване“ в Централно митническо управление София.
 
В последния конкурс за длъжността началник на митницата тримата кандидати не бяха допуснати до защита, защото не отговаряха на изискванията.
 
Сега до конкурс отново не бяха допуснати трима: Димитър Зафиров, Павел Лилянов и Янко Пенчев. Причината за отказа е, че не са могли с представените документи да удостоверят необходимия професионален опит за длъжността.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Чиляка
Чиляка
20.10.2014 20:39 20:39

E, то си беше ясно че конк*рса си е нагласен…

Анонимен
Анонимен
20.10.2014 23:45 23:45

този не е ли известен с прозвището ТОШО ПАЯ?

мая
мая
21.10.2014 10:54 10:54

ТАКА ЛИ НЯМА ЕДИН КАДЪРЕН СВИЛЕНГРАДЧАНИН ИЛИ СВИЛЕНГРАДЧАНКА ТА ВСЕ ТАКИВА ГИ СЛАГАТЕ НА ВЪЗЛОВИ МЕСТА. ТО КАТО МУ ВИДИШ ФИЗИОНОМИЯТА И СИ ПРАВИШ СМЕТКАТА ,ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВА. ЕДИН ДЪРТ МАФИОЗ КРАДЛЮ ОТ КЛАСА.ВСЕ ТАКИВА ДОШЪЛ ОТ ХАРМАНЛИ И ГОТОВО НА МИТНИЦАТА. ЗАЩО НЕ ДОПУСНАХА ПАВЕЛ ЛИЛЯНОВ ДА НЕ БИ ДА НЕ Е КЪДЪРЕН ЧОВЕКА КОЙТО ДЪЛГИ ГОДИНИ УПРАВЛЯВАШЕ МИТНИЦАТА ПРИХОДИТЕ В ХАЗНАТА ПО НЕГОВО ВРЕМЕ БЯХА КЪДЕ ,КЪДЕ ПОВЕЧЕ СТОТИЦИ ПЪТИ.

мая
мая
21.10.2014 11:02 11:02

ЗНАЕМ ГИ ТИЯ КОНК*РСИ,ЛЪЖИ И ИЗМАМИ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО.НО НА НАРОДА МУ ПИСНА ОТ ТАКИВА КАТО ВАНЬО ТАНОВ ДЪРТИ МАФИОЗИ И ИЗМАМНИЦИ.КОГАТО МУ БЕШЕ НАПЕКАНО ПОЛОЖЕНИЕТО СЕ ПРЕСТОРИ НА МНОГО БОЛЕН И ХОП В РЕНУМИРАНА БОЛНИЦА И ИЗЛЕКУВАН ДА КРАДЕ ПОВЕЧЕ.ТАЗИ НЕГОВА БОЛЕСТ Е ОТ МНОГО УИСКИ И МЕСА ДА ПЛЮСКА ОЩЕ ПОВЕЧЕ БЕЛКЕМ СЕ ОТЪРВЕ ДЪРЖАВАТА ОТ ТАКИВА ХРАНЕНИЦИ КАТО НЕГО.

линдо
линдо
21.10.2014 14:51 14:51

Интересно каква концепция ще развие тази стара муцуна. Такава каквато разви и предния път – и я изпълни? Човек известен с прякора Пай, със цяла митническа смяна с подкупи, със заместник – който скоробеше арестуван!!! Божееееее, толкова ли няма хора и Танов само Пая ли познава…Направете си извода за капацитета на управлението!

Back to top button