Хасково

11 медала за танцьорите на „Хасково“ от Пловдив

МедалистиОбщо 11 медала спечелиха състезателите от клуба по спортни танци „Хасково“ с треньор Петя Милушева на открития турнир в Пловдив.
12 състезатели взеха участие в надпреварата. В турнира „Изгряващи звезди“ при танцовите двойки до 9 г. на първо място се класираха Валентин Сираков и Марина Колева, до 13 г. първи са Тодор Тодоров и Гергана Ройдева, а на второ място – Александър Петков и Тереза Симеонова.
 
В състезанието при момичетата – соло до 9 и 11 г.,  първи места завоюваха: Марина Колева, Дефне Сурай, Гергана Ройдева, Тереза Симеонова, а на второ място се класираха: Ирем Байрам, Камелия Георгиева, Симона Траилова и Виктория Георгиева.
 
В Открития турнир по спортни танци в групата до 11 г. клас „Е“ на 5-то място се класира танцовата двойка Станислав Хаджипетров и Валентина Данчова.
 
Така с медали, грамоти и много подаръци бе поставено началото на новия състезателен сезон. Следващият турнир е в Сливен на 25 октомври.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button