Хасково

Мария стана любимка на публиката на „Мис Българка в САЩ“

Конкурс26-годишната хасковлийка Мария Тилева спечели лентата „Любимка на публиката“ на тазгодишното издание на конкурса „Мис Българка в САЩ“.

КонкурсКакто Haskovo.info писа Мария бе една от красивите българки в Америка, претендентки за короната.

Победителка стана Росица Деянова от Омуртаг, а нейни подгласнички са Нели Петкова и Виктория Иванова.

„Мис Българка в САЩ 2014“, организиран от Боряна Павлова се проведе в залата на Афиния хотел в сърцето на Манхатън, Ню Йорк. Българските красавици, които живеят в Щатите бяха оценявани от звездно жури, а сред членовете му бяха: Ралица Иванова, Роси Чорбаджийска, Дони. Негов председател е Боряна Павлова, създател на конкурса и председател на Българския дамски клуб в Ню Йорк.

КонкурсМария Тилева живее със семейството си в Ню Йорк. Тя е републиканска шампионка по плажен хандбал с отбора на Хасково. Красавицата е възпитаничка на Спортното училище „Стефан Караджа“.

Занимавам се само и единствено с работа, която е сервитьорка в средиземноморски ресторант с най-прекрасните хора. Като пристигнах тук започнах с изучаването на езика в специализирано за това училище. Реших да участвам, чрез мои приятели които ме насърчиха. Исках да срещна други наши сънародници, споделящи съдбата на емигранта, както и за емоциите и щастието което ще изпитам“, сподели за Haskovo.info Мария.

Припомняме, че миналата година друга хасковлийка участва в престижния конкурс. Това бе Галина Костова.

 

Конкурс   Конкурс

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
22.10.2014 3:02 3:02

S izmileni glasove

Анонимен
Анонимен
22.10.2014 3:05 3:05

Tia imashe nai- malko glasove na Facebook, zatova go napraviha da se glasuva chrez email, no nikoi ne obavi kakvi sa glasovete, I tia nimashe nikakav talant, Pokaza edin goblen. Ako tova i e talanta za 26 godini bi triabvalo pone desetina da ima. No da e jiva i zdrava. zialoto show beshe parodia,

Георгиева
Георгиева
22.10.2014 11:28 11:28

Ти нещо се правиш на много отворен . Това всичкото което си го написал са пълни глупости . А ти като си много отворен напиши си името и покажи своя талант . Когато сте анонимни сте много отворени.

Ivan Petrov
Ivan Petrov
22.10.2014 12:11 12:11

Tva ne sa izmislizi. Kazaha li s kolko glasove e pobedila i koi ima dostap do emaila na Boriana za da kaje che e viarno che Maria imashe nai-mnogo glasove, I ne sam li prav kakav talant imashe tia i drugoto momiche s matematikata,
I Maria e poznata na organizatorite. Taka che kakvoto sam napisal ne sa gluposti, Jurito dori ne gledashe v niakoi ot momichetata.

Pokaji mi dokazatelstva che tia e bila naistine spechelila nai-mnogo glasove.

Аз
Аз
26.10.2014 19:48 19:48

Росица се ебе с Антон Касабов. ЕСТЕСТВЕНО Е ДА Е МИС!! КЛАСИКА В ЖАНРА!

Back to top button