Хасково

Хасковлийка на 2.31 промила катастрофира с Фиат

Полиция, архивПияна водачка от Хасково е причинила катастрофа вчера, съобщават от пресслужбата на полицията.

В 16,55 часа на пътя между село Въгларово и Хасково 44-годишната жена е шофирала лек автомобил Фиат Брава с несъобразена скорост и употреба на 2,31 промила алкохол.

На десен завой е загубила контрол, навлязла е в насрещната лента и се е блъснала в лявата страна на насрещно движещ се лек автомобил Форд Транзит с водач 37-годишен жител на кърджалийското село Тютюнче.

От удара са настъпили значителни материални щети. Образувано е досъдебно производство.

Трима пътници са пострадали леко в пътен инцидент. Катастрофата е станала вчера в 06,15 часа на пътя Тополовград – Харманли. 60-годишен сръбски водач на лек автомобил Мазда, поради отвличане на внимание е извършил неправилно движение по платното, като е навлязъл в насрещната лента за движение и се е ударил в лек автомобил Фиат Пунто, шофиран от 62-годишна харманлийка.

От удара са пострадали возещите се във Фиата 15-годишен младеж, 52-годишен мъж и 89-годишна жена, всички от Харманли, с контузни и охлузни рани по тялото. Настанени в МБАЛ-Харманли без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Екс ченге
Екс ченге
22.10.2014 10:47 10:47

Трябва да се направи алея на тия изроди на площада в Хасково.На два три билборда на високо да се излагат снимките им в по голям формат и да се описва ПТП-то.Също тока да се даде възможност на гражданите да коментират.А тая дърта паврантия,напишете и името,публикувайте и снимка,защото тая за мен е ПОТЕНЦИАЛЕН УБИЕЦ,а ние и крием името и МУТРАТА ПИЯНА…

Back to top button