Регион

Вдигат фургонно селище в Любимец за 686 бона

ИлюстрацияПравителството одобри промени в Плана за изпълнение на допълнителни мерки за повишаване готовността за реагиране при очакван засилен миграционен натиск по границите на България за периода април-декември 2014 г. и в постановлението за финансовото му осигуряване.

Това стана на днешното заседание на Министерски съвет.

С измененията се гарантира изпълнението на една от основните дейности в Плана – увеличаване капацитета на Специализирания дом за временно настаняване на чужденци в Любимец до 400 места чрез изграждане на фургонно селище. Предвидените 637 000 лв. за транспорт и монтаж на фургоните, за тяхното електрозахранване, водоснабдяване и канализация не са достатъчни. Необходимите допълнителни 49 000 лв. ще бъдат осигурени чрез вътрешно преразпределение на средствата по дейности.

От Плана ще отпадне изграждането на собствен водоизточник на Дома в Любимец и предвиденото за това финансиране ще бъде използвано за завършване до края на годината на фургонното селище.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
месара
месара
23.10.2014 13:34 13:34

700 000 лв. за мнимите бежанци имате , за бедстващите от наводненията БЪЛГАРИ пари нямата , раздадохте им одеала и парцали и толко – отчетохте дейност . не ви ли е срам , БЪЛГАРИ ли сте , другари управляващи ?

Back to top button