Регион

Задигнаха 2 бутилки алкохол и 50 кафета от бистро в Крепост

Илюстрация2 кражби са регистрирани в димитровградската полиция.

От бистро в село Крепост след взломяване на входната врата са откраднати 2 бутилки алкохол, 50 дози кафе и портфейл с 50 лева.

160 лв., радиокасетофон и лични документи са откраднати от лек автомобил Форд, паркиран незаключен на улица „Родопи“ в града. Образувани са досъдебни производства.

Общо 4260 къса безакцизни цигари са иззели икономическите полицаи на ОДМВР. 500 къса от общото количество са конфискувани от хасковските полицаи при проверка в дом на улица „Ятак“ в областния град, стопанисван от 42-годишен хасковлия.

Останалите 3760 къса са иззети от икономическите полицаи от Свиленград от магазин в село Мезек. В складовото помещение на магазина и в последвалата проверка в дома на 48-годишния собственик от селото са намерени цигарите от различни марки без бандерол.

На двамата мъже са съставени актове по ЗАДС, а безакцизните папироси са иззети с протоколи за доброволно предаване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ррр
ррр
23.10.2014 6:57 6:57

Ул. „Ятак“ е циганският пазар… А, ами че и полицаите си купуват там цигари, как так конфискуват?

Back to top button