Хасково

„Хасково“ и Дървото врътнаха 3:3 в демонстративен мач

МачФутболният „Хасково 2009“ и тимът на ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ завършиха 3:3 в 15-минутен демонстративен мач на игрището на гимназията.

МачИнициативата за провеждането на този своеобразен открит урок дойде от футболния клуб. Играчите раздадоха шалчета на учениците и ги поканиха на петъчното домакинство на тима от 16 часа срещу „Марек“. С отбора в гимназията бяха изпълнителният директор Тихомир Петков и старши треньорът Емил Велев, който заяви, че няма проблеми с контузени или наказани футболисти за важния мач с „Марек“.

Двата тима излязоха с по 8 играчи, като от Дървото бяха деца от 8, 11 и 12 клас. Точни за „Хасково“ бяха Иван Скерлев, Емил Ангелов и Диян Лозев, а за гимназистите паметни голове вкараха Талиб Мустафа, Шукри Самир и Костадин Гочев.

Целта на инициативата е да се популяризира масовият спорт сред младите, както и да успеят хасковски ученици да опитат от тръпката да играят с професионални футболисти и да се запознаят с тях.

Мач   Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button