Регион

Спипаха трима с 300 грама трева

Полиция, архивОбщо трима мъже са установени в съхранение на дрога, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера около 14 часа криминалисти и икономически полицаи при ОДМВР са спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“ в с. Върбица. Колата е управлявана от 36-годишен мъж с 23-годишен спътник.

В хода на проверката, органите на реда откриват между предните седалки черна найлонова торбичка със зелена листна маса с тегло 30 грама. Тестване с полеви наркотест е установило, че се касае за марихуана. В разговорите с тях, мъжете заявяват, че дрогата е притежание на по-младия от тях, който е задържан по образуваното досъдебно производство.

24-годишен жител на димитровградското село Радиево е задържан за съхранение на дрога. Вчера на улица „Одрин“ в Любимец, мъжът е спрян за проверка с леката си кола „Фолксваген Голф“. При извършения обиск в него е намерено пликче със зелена листна маса.

Последвал е оглед на къщата му в Любимец, където живеел, в която е открито количество от същото наркотично вещество, реагиращо на марихуана. Общо иззетия наркотик е 266 грама. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button