Хасково

Закопчаха 39-годишен за 7 взломни кражби на Кенана

Полиция, архив39-годишен мъж от село Маслиново е задържан за 7 взломни кражби от вили в местността „Кенана” край Хасково, съобщават от полицията.

Кражбите са осъществени в периода от 7 до 21 отктомври този месец. Мъжът прониквал във вилите, откъдето крадял хранителни продукти.

При задържането на мъжа се установило, че е познат на органите на реда с подобните си прояви и е без документи за самоличност и постоянен адрес. Работата по случая продължава.

23-годишен мъж е задържан по горещи следи при опит за кражба. Вчера в 2 часа, 59-годишен мъж от село Крепост е сигнализирал, че е чул шум в кухнята си и е видял разбит прозорец. От проведените издирвателни действия е задържан за минути познатият на органите на реда мъж, живеещ в селото.

В него димитровградските криминалисти открили и отвертката, с която изкъртил прозореца на съселянина си, а задържания признал за деянието си.

3 кражби са регистрирани през денонощието. 2 от тях са в хасковското полицейско управление. Едната е за кражба на 2700 лева от кабина на паркиран в посока село Узунджово товарен автомобил МАН. Неизвестен извършител е взломил ключалката на предната дясна врата на камиона, собственост на 55-годишен жител на Чепеларе.

Втората кражба е на лек автомобил Рено 19, паркиран пред дома на 46-годишната си собственичка в село Узунджово. Третата кражба е от хранителен магазин в Любимец. След разбиване на входната врата от бакалията на улица „Цар Освободител“ са откраднати 80 лв. и 4 бири. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button