Хасково

Синята зона минава към тролеите в Хасково, сменят им шефа

ИлюстрацияПредложение за закриване на ОП „Паркинги и гаражи“ и прехвърлянето на всички активи и пасиви към „Тролейбусен транспорт“ ООД предлага за октомврийската сесия кметът Георги Иванов.

В същата докладна градоначалникът предлага да бъде сменен досегашният управител на тролеите Гюнай Юсуф и назначаването на Йордан Панев.

В докладната е записано, че „Паркинги и гаражи“ успешно развива своята дейност и е на печалба. От друга страна дейността на двете предприятия е свързана през дейността на „паяците“.

Така според Иванов икономически най-оправдано ще е дейността на „Паркинги и гаражи“ да бъде прехвърлена на „Тролейбусен транспорт“, който е зле финансово. Това се очаква да подпомогне финансово дружеството в реализиране на основната му дейност – превоз на пътници.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Х*Йзунжовец
Х*Йзунжовец
23.10.2014 15:35 15:35

Оппалаа,ко стана ся,паннала Ружка в киречаа…
Ха,ха,хааа…

Back to top button