Хасково

Хасковските строители се поздравиха с лек подем

ПразникС лек подем въпреки кризата се поздравиха тази вечер строителите от Хасковска област.

ПразникТе се събраха да отпразнуват предстоящия Ден на строителя – 26 октомври и за връчването на традиционната годишна награда „Златен гвоздей“ на най-добрите в бранша.

Церемонията се организира от Камарата на строителите в България ОП-Хасково с председател Анушка Вальова. Статуетката и грамота за фирмата с най-големи нетни приходи от продажби, най-големи дълготрайни материални активи и най-голям средно-списъчен състав от работници отиде при димитровградската „Ти Ви Би“ с управител Тодор Бояджиев.

На церемонията присъстваха представители от общините в областта, получи се и поздравителен адрес от кмета на Димитровград Иво Димов. Вальова благодари за съучастието на хасковската ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ в националния конкурс за млади строители „Аз мога да строя“. Председателят на камарата посочи, че от тази година има сформиран и клуб от ветерани строители.

За гостите на празника имаше викторина и поздрав от танцовия състав на „Цар Иван Асен ІІ“.

Членове на хасковската камара са 36 строителни фирми, а 94 са регистрирани в централния професионален регистър на строителя.

 

Празник   Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гонзо
гонзо
24.10.2014 8:46 8:46

Браво г-н Батимов!Вие направихте едно треторазрядно училище във водещо в областта.

Анонимен
Анонимен
24.10.2014 8:47 8:47

Ам тва много млади строителки има, те кък строят,на квудрат иль на митраж?

Анонимен
Анонимен
24.10.2014 8:52 8:52

Анушке,Анушке ще видим кое как е като си отиди Узунджовския крадец,че и ти и Станимирчо и други,лява ръка десен джоб какво ще правите?

ох мале
ох мале
24.10.2014 15:16 15:16

Тая Анушка станала още по-дебела!!!

Back to top button