Хасково

В наводненото „Климент“ тръгват на училище без 1 и 2 клас

ИлюстрацияДецата от хасковското ОУ „Св. Климент Охридски“ тръгват на училище от утре, 30 октомври, след 3-дневната принудителна ваканция заради наводнението. Първи и втори клас ще продължат занятията си от понеделник, съобщиха за Haskovo.info от Регионалния инспекторат по образованието.

Утре часовете ще се карат в малката сграда на училището, която не е толкова пострадала. 6 и 7 клас ще учат от 8 часа сутринта, 4 и 5 клас – от 11 часа, а 3-класниците ще са от 14 часа на училище. Децата ще имат намалени часове.

В петък е неучебен ден за всички ученици. Очакванията са, че от понеделник всички ще тръгнат нормално на училище.

Котелът и наводненото мазе на „Климент“ вече са почистени. В сградата има ток. Предстои да бъде направена и профилактика на парната инсталация.

Haskovo.info припомня, че при наводнението в събота най-силно бе засегнато „Климент“, като около 8 тона нафта на школото бяха отнесени от водата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дядо на внучета.
Дядо на внучета.
29.10.2014 19:25 19:25

Хора за всичко това което причини наводнението на нашите деца и на нас,да направим подписка и виновният за това да си понесе наказанието,а именно това е КМЕТЪТ на Хасково Г.Иванов.Да го накараме да поеме всички разходи от джоба си за това че застрои реката и предизвика това цялото нещастие на хората.И най вече на децата,кой му дава право на това,как не се наяде?Срам и позор…

аз пък съм леля
аз пък съм леля
30.10.2014 9:24 9:24

Защо си дрънкате без да мислите. Кога кметът е поемал отговорност за нещо. И сега ще излезе сух от наводнението. Даже може да направи гражданите виновни!

Back to top button