Хасково

Езиковата събра 1717 лв. за наводненото „Климент“

ПразникГимназистите от ГПЧЕ „Асен Златаров“ събраха 1717 лв. в помощ на наводненото в събота хасковско ОУ „Св. Климент Охридски“, съобщи за Haskovo.info директорът на Езиковата Пенка Делиева.

Парите бяха събрани от традиционния благотворителен базар вчера по повод Хелоуин. Учениците продаваха тикви и сувенири, изработени от тях, в центъра на Хасково.

Отделно децата събираха средства и по класове. 1 лв. от входа за вечерната дискотека пък също отиде в общата сметка.

Делиева допълни, че сега парите ще бъдат преведени по сметката на „Климент“, където от днес тръгнаха на училище след принудителна ваканция.

Празник   Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Соколова
Соколова
30.10.2014 13:48 13:48

Искрени благодарности на чудесните младежи от Езиковата. България трябва да направи и невъзможното ЧОВЕЧНИТЕ млади хора като тях да останат тук!!!Дали ще успее???

AHIIHIIH
AHIIHIIH
30.10.2014 19:30 19:30

Вижте циганина пак е на видно място на първата снимка! хаххаха

Свише
Свише
31.10.2014 14:58 14:58

Наске, Насе, и преди и сега ти се казава -всичко се връща. Отрови колектива на цяло училище, като изключим твоите тайни дружки. Има възмездие отгоре, пък дали само ти ще го сърбаш или и други крадливи и корумпирани като тебе това е свише дадено. Айде сега елитното училище да ви видим как ще справите като всяко друго обикновено училище. Или за пред хората ще покажете дух, пък ще окрадете квото моше и ще го припишете на потопа!

Родител
Родител
01.11.2014 19:09 19:09

Браво на езиковата гимназия! Вашите бъдещи ученици са Ви благодарни!

Back to top button