Регион

Контрабандни цигари за хазарт разкриха на „Капитан Андреево“

ЦигариНово фрапиращо обяснение за опит за пренасяне на контрабандни цигари чуха митническите инспектори на МП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

При щателна митническа проверка на влизащ в страната лек автомобил „Ауди“ с хасковска регистрация, инспекторите на пункта откриха в специално изграден тайник зад задната седалка и в багажното отделение на колата укрити общо 698 кутии цигари без бандерол от марките „ММ“ и „Victory Exclusive“. Пътниците в колата, един български и един турски гражданин, обяснили, че отивали в България, за да играят в казино и закупили и укрили контрабандните цигари, защото имали нужда от пари.

Това е поредното фрапиращо обяснение на контрабандисти на цигари, след като преди дни техни „колеги“ се оправдаваха, че носят цигари без бандерол „за подаръци“.

Цигарите са задържани. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Митница „Свиленград“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button