Хасково

Тракийци се събраха за будителите в областна администрация

СъбиранеТракийци се събраха в навечерието на 1 ноември – Ден на народните будители в областна администрация – Хасково.

Те бяха приветствани от губернатора Добри Беливанов и председателя на Тракийското дружество „Георги Сапунаров“ Кирил Сарджев. Стихове от новата си стихосбирка „Дъждовни магистрали“ прочете пиарът на областна Светлана Николова.

СъбиранеВсички бяха поздравени от хор „Орфей“, трио „Рокива“, народната певица Петя Кенанска, Калина Вълчева от театралната школа при Младежкия център рецитира „Стани, стани юнак балкански“ от Добри Чинтулов.

Срещата се организира от областната, Тракийското дружество и читалище „Тракия-2008“.

Утре, 1 ноември, Беливанов ще приветства участниците и победителите в шестия Национален конкурс за учители-творци. Това ще стане на церемонията по награждаването на победителите, която ще се проведе в Хасково. Областният ще връчи награди на участниците от Хасковска област, чиито творби са избрани от журито да влязат в сборника „На границата на мълчанието“.

Събиране   Събиране
 Събиране  Събиране

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
шкд
шкд
31.10.2014 20:41 20:41

Можели автора на тази статия да си оправи грешките

Back to top button